Kezdőlap Szállás

Szállás

Már két önálló fesztiválkempinggel állunk vendégeink, látogatóink és versenyzőink rendelkezésére!

A szervezés során a Babodtól megszokott hangulat biztosítása mellett a személyi és a vagyoni biztonság megteremtése is a legfontosabb szempontok közé tartozik. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kialakítottunk egy komfortosabb kempinget is: az új kemping helyéül a parkolót választottuk ki. Ezt a területet körbeárkoltuk, hogy elkerülhető legyen az esetlegesen lezúduló csapadék is. Ebbe az új fesztiválkempingbe várunk minden látogatót!

 • Melegvizes zuhanyzók és még több WC elhelyezésével, megnőtt komforttal várjuk a kalandvágyó résztvevőinket.
 • Térvilágítást helyeztünk el, hogy éjszaka is nagyobb legyen a láthatóság: a terület így jobban áttekinthető és őrizhető, váratlan probléma esetén pedig könnyebben kiüríthető.

Emellett a régi off road kemping továbbra is a megszokott rendszerben üzemel, de az csak terepjáróval vagy gyalog közelíthető meg, így többek között kisteherautók és lakóautók sem mehetnek fel. (DE: lakókocsi felhúzható 4X4 hajtású terepjáróval, és tréler is felhúzható MT-s gumis terepjáróval, bármilyen szállítmánnyal.)

Egy kemping karszalaggal mindkét kemping látogatható, tehát nyugodtan át lehet menni a haverokhoz az egyik helyről a másikra.

A kemping díjai az érkezés napjától a fesztivál végéig fizetendőek!

1.000Ft/nap/fő és 1.000Ft/nap/jármű (terephasználati engedéllyel az off road járműnek ingyenes)

 • A kempingjegy kizárólag a rendezvény végéig vásárolható meg, akkor is, ha a vendég előbb távozik!
 • A kempingdíjak csak érvényes belépőjeggyel együtt érvényesek!
 • A kempingben kizárólag 1kW alatti teljesítményű fogyasztó használható!
 • A rendezők nem garantálják a kempingben a folyamatos villany- és vízellátást!
 • A kempingdíj csak a kemping területén való tartózkodásra jogosít.
  Figyelem! A kemping NEM versenypálya! NE veszélyeztesd mások testi épségét! Kérünk, hogy autód és képességeid határait az arra kialakított helyszíneken tedd próbára! Van belőlük bőven, hiszen Babod épp erről szól.
 • A kemping teljes területén a megengedett legnagyobb sebesség 5 km/h.
 • A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a kempingbe és a fesztiválra történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál házirendjét. Ezzel tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik, és számon is kérhetik!

A terepen működő, a terephez közelebb lévő off road kempingek lüktetőbb hangulata helyett a legkülönbözőbb minőségű és stílusú Balaton-parti szállások közül is lehet választani, hogy a lehető legtöbb igénynek meg lehessen felelni. Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő szálláshelyet!

Programok